FBJ på Facebook

Programkalender

September 2020
S M T O T F L
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

 

2. februar: Gyldenløwe Brygge

GYLDENLØWE BRYGGE er det nyeste av tradjazzband som kommer fra Drammen. Navnet har de hentet fra sitt første øvelseslokale. Orkesteret besøkte oss også i april i fjor og skapte liv med sine tolkninger av kjente New Orleans låter.

Nå kommer orkesteret tilbake, og her blir det gla'jazz med fart og trøkk! Etter flere konserter rundt på jazzcaféer på Østlandet og ikke minst på sine årlige turneer til Spania, blir de nå betraktet som et virkelig "up-and-coming" band.

I november i fjor fikk de også hele Stortorvet Gjæstgiveri i Oslo til å reise seg og synge med. Orkesteret spilte også under Gamlebyen Jazzfestival i fjor. Gutta i bandet utøver stor spilleglede og med 3 vokalister i stallen legger de vekt på presisjon og rytme. Med en skikkelig tuba som bass, har de et godt Dixieland-preg over låtene sine.

De skriver også en del arrangementer selv med flerstemt blås. Musikerne spiller flere instrumenter hver seg og selv litt jazz på trekkspill går de heller ikke av veien for. Låter som Wilhelm Tell, West End Blues, High Society, Corrina og Creole Jazz, skaper glede over alt.

Besetning:

  • Steinar Hannevig - klarinett/sax/gitar/bass
  • Bjørn Skjelbred - trompet/flügelhorn
  • Arvid Tangerud - trombone/vokal
  • Roger Frostad - keyboard/vokal
  • Runar Gustavsen - banjo/gitar/bass/vokal
  • Steinar Leite - tuba/trekkspill
  • Erik Fingalsen - trommer

Facebook:
https://www.facebook.com/groups/1531671450458001

YouTube:
https://www.youtube.com/channel/UCvubZH8q_6Dt3pJYgxkMrhA

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018