FBJ på Facebook

Programkalender

Desember 2021
S M T O T F L
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

 

27. februar: Bærum Bluesband

Bærum Bluesband er et band som stort sett har spilt lokale jobber på diverse puber og festlige anledninger i Bærum. Det å spille for et publikum som er genuint interessert i blues og som kjenner musikkformen og kan verdsette deres musikalske kvaliteter er det beste de vet!

Bandet har alltid god stemning på sine konserter, og har forholdsvis "løs snipp" med hensyn til settliste og uttrykk i låtene. Frontmann Olaf Andenæs lover at alle som tar turen til Fredrikstad blues og jazzklubb lørdag formiddag vil få høre feiende flott swing, bankende boogie og sugende slowblues.

Med en blanding av original-låter og blues-klassikere garanterer han en topp dag for alle med sans for ekte musikk!

Medlemmene i Bærum Bluesband er:

  • Aksel Skretting, bass: Aksel har musikkutdannelse fra UiO og spiller også piano i andre sammenhenger. Han har lang erfaring fra både Storband, coverband og Malvina Bluesband.
  • Jarle Normann Claussen, trommer: Jarle studerte trommer ved Berkeley School of Music, og er heltidsmusiker. Han har spilt med diverse bluesartister, Earl Wilson og Knut Nordhagen for å nevne noen.
  • Jan Michael Karstensen, gitar: Selvlært. Jan Michael har som oftest ideene som fører til nye låter.
  • Olaf Ivarsson Andenæs, piano og sang: Musikklinje på videregående, har dirigert og instruert korps i alle år ved siden av å spille selv. Jobber i dag som lærer på Høvik skole.

Profileringsartikler til salgs

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018