27. november: Plan Be

Selv om PLAN BE noen ganger tar seg enkelte friheter sjangermessig, er det alltid bluesen som ligger dypest forankret i bandets hjerter. 

Bandet er kjent for sitt varierte repertoar, og det er plenty av plass i framføringene til at alle medlemmene får utfolde seg og by på seg selv til glede for både publikum og band. For selv den tristeste blueslåt har masse potensiell energi.

Bandet har følgende besetning:

  • Rebecca Elboth - Vokal
  • Sten Roger Berntzen - gitar
  • Helge Neerland - gitar
  • Frank Andersen - bass
  • Roar Jacobsen - trommer
  • Pål Berg - piano/orgel

Rebecca Elboth har sunget i jazzband og klimprer også litt på en gitar. Hun er et friskt pust i gjengen med sin karisma og kraftig vokal.

Sten Roger Berntzen har spilt i diverse bluesband og gir oss de blåeste toner.

Helge Neerland har erfaringer i fra diverse band og bringer fram rockefoten i bandet.

Frank Andersen Spilte bass i Uranus og Misantrop på slutten av 70 tallet og bass i et danseorkester sammen med sin far. Spilte deretter keyboard i eget danseband, Hollands og Dansebandet Friends og bass i diverse band

Roar Jacobsen startet som trommis i 15 års alderen. Det begynte med The Sounds med Per Inge Karlsen, Thor Hilmersen, Rolf Løken. Fortsatte i Friendship på begynnelsen av 80 tallet. Fra 84 og noen år fremover ble det Night Flight. Turne med en av Sveriges beste rocke entertainer Jan Rohde. Senere ble det noen år med Made in Norway. De siste år, er det Good News som har vært tilholdssted.

​Pål Berg dro rundt med Hammond C3 i Grace Milly, Kark og O`Key på siste halvdelen av 70 tallet. De siste 10 årene har han vært med i Cabulus Thunderbirds, Dirty Wishes og Crunch.

PLAN BE's motto er: "Don't Be Afraid Of The Blues".