FBJ på Facebook

Programkalender

August 2022
S M T O T F L
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

 

5. februar: RAM

 

Bluesrock kvartetten RAM fra Oslo/Kristiansund har etter 19 år på veien fått en stadig voksende tilhengerskare. Den hardtsvingende og hardtarbeidende gjengen har med sin lange fartstid vært nær sagt over hele landet.

Med egne komposisjoner og ypperlige tolkninger av artister som Rory Gallagher, Savoy Brown, Dr. Feelgood, Johnny Winter og Mountain for å nevne noen ligger det til rette for en ram aften med denne gjengen.

RAM legger stor vekt på groove og samspilt improvisasjon som sjelden høres på disse kanter av Atlanteren. Dette har også ført til at RAM i 2015 ble invitert over til Irland for å spille på den internasjonale "Rory Gallagher tribute"-festivalen i Ballyshannon. Med dette høstet RAM meget gode tilbakemeldinger og fikk nye entusiastiske fans i Irland.

Den lange fartstiden og allsidigheten i bandet gjenspeiler seg i spillegleden som er mildt sagt smittsom. RAM leverer rett fra sjela og legger ingen ting imellom hver eneste gang, så dette vil man bare ikke gå glipp av!!

RAM:

 • Arild Oshaug - Gitar og sang
 • Dan Stian Brill - Gitar
 • Ann-Christin Mork - Bass
 • Geir Bænzin Bøe- Trommer

 

 

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018