FBJ på Facebook

Programkalender

Desember 2022
S M T O T F L
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

3. desember: Powersection


Powersection er et blues-rock band med base i Oslo og Hedmark som berører flere stilarter. Her får du et band som er viden kjent både for sin spilleglede og profesjonalitet. De fleste i bandet har fortid som heltidsmusikere og har hver for seg vært med på å sette avtrykk i norsk musikkliv.

Som Powersection har de holdt på i snart 25 år, og etter mange år som et rent coverband, ruller det nå egne låter ut av ermene, for ikke å si ut av instrumentene. Derfor var det ikke en dag for tidlig at det kom et album høsten 2017. Det planlegges nytt album, og i ventetiden har singlene "The flood" og "You're my nest" funnet veien til det store internettet.

Pandemien satte en stopper for mange, og planlagte konserter ble avlyst. Nå går vi lysere tider i møte og Powersection er klar for å besøke nye og gamle scener og for å øse av sine musikalitet og sitt gode humør. Alle trenger litt Power nå etter 2 år med nærmest isolasjon. Det har tidligere blitt advart om at en konsert med Powersection kan være avhengighetsskapende - og Powergutta gleder seg til å kunne gi gamle og nye venner den takk hver og en har fortjent for tålmodighet og oppmuntrende støtte gjennom en tung tid.

Pandemien er ikke over, men det er ventetiden!

Som plateanmelderen i «Bluesnews» så treffende oppsummerte: «Det er som sagt ingen grunn til å gå videre til en annen bar eller klubbscene om du skulle ramle over Powersection live, for det er ikke tvil om at de kommer til å gjøre deg i godt humør med sitt håndverk!»

Besetning:

 • Trond Graff, keyboards
 • Jan «Pastor» Stenmo, gitar, vokal
 • Stein Ruud, trommer
 • Jan Willy Nomerstad, bass, vokal
 • Erik «E-Flat» Bentsen, sax, vokal
 • Geir Finnstun, vokal, akustisk gitar, munnspill, munnharpe

Sjekk mer om Powersection pa www.powersection.com eller på deres Facebookgruppe Du finner både albumet og singlene på Spotify og alle tilsvarende plattformer.

Management og booking: WeWa, Tlf. 95854846, .

 

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Tusen takk for knall konsert hos dere i går! Det er alltid like hyggelig spille hos dere. Lydhørt publikum og hyggelige folk. Veldig bra at dere har fått lydmann som setter opp utstyr - det var bare topp - hilsen gutta i Morsa Blueslag - vi kommer gjerne igjen! "
Stig Martinsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018