FBJ på Facebook

Programkalender

September 2022
S M T O T F L
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1

 

25. juni: Krokfoss Band

Krokfoss Band stiller på Fredrikstad Blues & Jazzklubb med en sterk kvartett. Bandet spiller egne låter og et utvalg av kjente bluesartister som bl.a. B.B. King, Eric Clapton og SRV.

Bandet består av:

Bandleder Odd "Guitar" Krokfoss fra Son som er kjent i bluesmiljøet som en utmerket artist, gitarist, sanger og låtskriver. Fra han spilte med Radka Toneff på 60-tallet, har han spilt med flere av de store bluesartistene i Norge. Med sin bluesstemme og sløye bluestoner blir dette garantert en fin bluesettermiddag.

Carlo Banini fra Son er en sofistikert og dyktig gitarist med et stort register å by på. Han er fast medlem av Krokfoss band, men spiller også i diverse andre band.

Andrè Banini fra Son (broren til Carlo) har et stort register å spille på og regnes som en trommeslager i det øvre sjiktet. En meget skolert herremann innenfor sitt fag. Han spiller bl.a. sammen med Daryl McDade & Soul XL som har spilt på Fredrikstad Blues & Jazzklubb, samt at han også spiller i gruppen Folk Port.

Rickard Johannesson i et band vil si svingende og fantasifullt basspill. Som den dyktige musikeren han er benyttes han mye til studio-jobber og som session-musiker. Han har bl.a. spilt for Jahn Teigen og Ole Børud. Fredrikstad Blues & Jazzklubb har stiftet bekjentskap med Rickard gjennom bandet Stein Stokke & The Engine.

Vi gleder oss!

https://www.facebook.com/krokfossband

 

 

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Takker for tilit og flott gjenomført arrangement, det er konserter med god planlegging jeg ser når nye høyder for meg og bandet, og stedet dere har arrangementer er personlig og intimt og gjør det lett for oss med vår rutine å spille på feedback og publikums tilbakemeldinger. Det gjør vi på store scener også, men det er nå en gang slik at "jukejoint-feelingen" oppstår kun i slike lokaler som Havnelageret.  Topp service og god steming blandt alle dere i Crew og klubben, og ikke minst de som jobbet på stedet, alle var positive og da blir vi motivert og gir av oss selv. "
Jan Tore Lauritsen

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere

Fredrikstad Blues & Jazzklubb | Postboks 469, 1601 Fredrikstad | | Org.nr. 981 935 527 MVA
Copyright © 2018