FBJ på Facebook

Programkalender

Mars 2023
S M T O T F L
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

 

8. april: Tombstones

Få et gjenhør eller en ny opplevelse med Tombstones fra Moss i Havnelageret på påskeaften. De spilte jevnlig i Fredrikstad på 1960-tallet bl.a. på Gryta, Turnhallen og Roklubben. Gruppa byr fortsatt på melodiøs pop og rock fra de glade 60-årene, noe som pleier å få godt voksen ungdom til både å mimre, danse og synge med. Nå inntar de blues- og jazzklubben i Fredrikstad med sine fengende låter og heftige rytmer fylt med blå-tone-magi.

Allerede midt på 60-tallet dannet de den gangen 14 og 15 år gamle mossegutta eget band. De spilte jevnlig på klubbscener og lokaler på Sør-Østlandet, selv om de egentlig var så unge at de måtte ty til eldre kamerater og foreldre med bil for å komme seg rundt til spillejobber på steder hvor de egentlig var for unge til å komme inn.

Etter noen års pause gjenoppstod bandet til lokale, svært populære arrangementer i Moss av bl.a. Back to the sixties, Ribberock og etterhvert Røed Rock. Så fra 1988 har de opptrådt jevnlig på ulike store og små scener. Overalt pleier de å fenge et stort, begeistret publikum av «eldre ungdom». For med Tombstones får publikum høre låter av både Shadows, Beatles, Rolling Stones, Kinks, Searches, Chuck Berry, Pussycats, Hepstars med mange flere. I tillegg har bandet en del egne låter, hvor noen er innspilt på CD´n «Well Come On» som kan streames fra f.eks. Spotify og YouTube.

Fra originalbesetningen i 1965 kan dere få høre Jan Larsen på ekte «Shadowsgitar», Eivind Jacobsen på lead-vocal og Fender bassgitar fra 1964, Roger Bruun, rytmegitar og Egil Jegleim på tangenter. Fra 2011 har Arne Forsgren fra Fredrikstad/Oslo spilt trommer i bandet.

Lån Tombstones øre! Du blir garantert revet med og i godt humør!

Profileringsartikler til salgs

 • Caps i sort med logo
  Caps i sort med logo

  Fin caps med FBJ-logo - kr. 150,-

 • Paraply med logo
  Paraply med logo

  Hendig paraply for spaserturen hjem, selvfølgelig med logo - kr. 150,-

 • Skjorter i flere farger og modeller
  Skjorter i flere farger og modeller

  Skjorter i flere modeller, til han og henne, se prislisten for detaljer - kr. 200,-

Søk på sidene

Sagt om FBJ

" Tusen hjertelig takk for en kjempehyggelig mottagelse av arrangør og for kjempepublikummeri!!! Rett og slett gøy å spille for dere! "
Chris Grant

Bli medlem

Er du ikke medlem av FBJ?

Registrer deg som medlem via hjemmesiden og motta informasjon fra klubben.

Se salgsartikler

Våre støttespillere