24. juni: Dr BenDix

Dr BenDix med Kjell Ross Bendixen i spissen har lang fartstid bak seg. I 22 år har Kjell hatt dette bandet i drift med både nasjonale og internasjonale medlemmer. Dr BenDix har 3 plateutgivelser, disse kan du finne på strømmetjenester: «Life Is A Rocky Road», «White Lies» og «Coming Home».

«Coming Home» ble spilt inn i Carlton Studio i Glasgow med skotske musikkvenner. Produsenten til plata var Danny Mitchell tidligere lydmann for legendariske Ultravox. I tillegg kan sies om Kjell Bendixen at hans band ble i 2008 innlemmet i Blues Hall Of Fame som ambassadør for Norge.

Kjell Bendixen er en usedvanlig god gitarist som forfører publikum med sine vanvittige gitarriff. Han har også over tid blitt kjent/jammet med flere store navn som Marius Muller, Mark Ford (munnspill, bror av Robben Ford), Georg Armstrong med flere.

Bandet har i dag base i Fredrikstad og fremfører stort sett egne låter ispedd noen kjente cover's. Stilen er Texasrock/bluesrock.

Bandet er i dag en powertrio og består av:

  • Kjell Ross Bendixen: Gitar, munnspill og Vokal
  • Olav Rygg: Trommer og Vokal
  • Freddy Aspmark: Bass og Vokal

Olav er leken dyktig trommi, og vokalist Han har lang fartstid som lydmann og trommeslager i bl.a Torgeir og Kjendisene, Plumbo, The Irish Vikings, Elephant Plaza, Magic Pie med flere.

Freddy er en stødig bassist som vet å groove, han er også en dyktig vokalist og flink til å kore. Han har en lang liste over kjente navn han har spilt med. Her kan nevnes Elg, Reidar Larsen og Keith Austin (Dr Hook) med flere.