28. oktober: Aunt Nancy

28. oktober: Aunt Nancy

Bandet Aunt Nancy er fra Gøteborg og spiller i følge dem selv "rootsig blues med orgeln i centrum". Etter at de startet i 2012 har de sluppet to studiealbum og hatt turneer både i Sverige og Danmark.

Etter å ha spilt i flere ulike band bestemte gitaristen Thomas Rundström og organisten John Lönnmyr seg for å spille blues sammen. Valget av trommeslager var gitt; Johan Jansson var lett å overtale og Aunt Nancy var et faktum. De startet snart å skrive egne låter og i 2014 kom det første albumet. Med en god dose rock og americana, en klype jazz og mye spilleglede holder de blueskjelen kokende.

Thomas Rundström er en rutinert og allsidig gitarist som etter å ha prøvd seg i USA er tilbake i hjembyen Trollhättan som frilanser. Ved siden av Aunt Nancy spiller han også sammen med bluesveteranene Archie.

John Lönnmyr er oppvokst i Falköping og bor siden 1998 i Göteborg. Han frilanser som pianist/keyboardist i ulike pop-, jazz- og teatersammenhenger. Han er også mye brukt som arrangør av andre band.

Johan Jansson kommer fra Mellerod og bor nå i Göteborg der han spiller med reggaebandet Kultiration og jazzgruppen Kakafoni.

Albumet "Aunt Nancy" kom i 2014 og albumet "Jesters, Fools And Dreamers" i 2017, begge på Red Round Records.

Mer informasjon på bandets hjemmeside: http://www.auntnancy.se/