30. desember: Chris Grant Company

30. desember: Chris Grant Company

Det Sarpsborg-baserte livebandet Chris Grant Company teller 6 hoder og har i 15 år spilt rock 'n' roll, blues, soul, rock, og annen fengende tradisjonell amerikansk musikk på klubber, kulturhus, festivaler, puber, privatfester og bygdefester i Norge, Hellas og Kroatia.

De har egne 3 studioalbum og 9 andre utgivelser bak seg, totalt 46 egenproduserte låter på digitale musikktjenester. Flere av disse har vært spilt på nasjonal radio, bl.a. Bluesasylet med Knut Reiersrud, og listet på flere lokalradioer.

Fra 50- til 80-tallet spilles gode og velkjente klassiske rock 'n roll-, blues-, soul-, bluesfunk og americanalåter som alle er bluesa, og i tillegg swingende, rocka, groovy, vuggende eller funky. I tillegg spiller bandet noen av de beste egne låtene de selv har gitt ut innenfor samme sjangre.

Chris Grant trakterer piano og lead vokal, og får det til å gynge sammen med Jon-Erik Gretland på på leken og sprelsk gitar, Anders Amundsen på stødiug bass og Jon Ragnar SLensvik på drivende trommer.

De dyktige og erfarne vokalistene Christina Krogh og Sara Elise Forsell er korister. Begge synger også lead vokal på enkelte låter.