4. mai: Brygga Blues 2024
Featured

4. mai: Brygga Blues 2024

Båthuset Scene og FBJ inviterer til en ny bluesfest på Båthuset. Årets artister er Stina Stenerud & Her Soul Replacement og T-Bear & The Dukes som begge har vært på våre lørdagskonserter tidligere.

4. mai 2024 | kl 18.00 | Kr 300,- for medlemmer | Kr 350,- for ikke-medlemmer

BryggaBlues er en av Båthuset Scenes to årlige blues-arrangementer, og produseres i samarbeid med Fredrikstad Blues- og Jazzklubb. Lørdag 4. mai er det igjen klart for en helaften med kvalitetsblues, dans og god BryggaBlues-stemning. Billetter selges på våre lørdagskonserter og via Båthuset Scene sin billettløsning.


Artister:

Stina Stenerud & Her Soul Replacement

Stina Stenerud & her Soul Replacement byr på egenkomponert skandinavisk soul i et moderne lydbilde – med en helt egen vri! Med en utilslørt forkjærlighet for musikkens eldre røtter, inviteres du med på en kraftfull, usminket og leken reise gjennom soul, funk og gospel. Stinas stemme er skapt for denne musikken; sprudlende energisk og rå når det kreves, men også med en varm og inderlig fargepalett. Gitarist Haslie er ikke bare en dyktig gitarist, men også en smart og produktiv låtskriver. Wentzel viderefører til gangs den totenske soularven som navnet hans tilsier. I tillegg drives det hele friskt, funky og solid fremover av Bo Berg (Ninjabeat, Urban Gardening) på bass og Ole Martin Thorset (Klondike) på trommer.

Stina Stenerud & her Soul Replacement har godt over 200 konserter på samvittigheten, og har gjestet utallige festivaler og klubber. 


T-Bear & The Dukes

Bandet T-Bear & The Dukes of Rhythm ble startet av Torbjörn Solberg i hjembyen Arvika i Sverige i 2004. Du blir overrasket så snart du hører lyden fra hans gitar, stemmen hans og måten han behandler bluestradisjonen på. Rått og direkte, vel ikke "for rå" men akkurat nok til at han høres ut som seg selv. En direkte tilnærming, med en spesiell "bite" som vi forbinder med noen av de store bluesmusikerne.

Hvor finner han det? Kanskje i de dype skoger i Värmland, et tynt befolket område i Sverige, nær den norske grensen. Men mest av alt fra hans lange kjærlighetsforhold til bluesen med helter som Albert Collins, Albert og Freddie King, Luther Allison og andre store representanter for moderne elektrisk blues med en vri av funk. Med seg har han Henrik Berg på trommer, Fredrik Kaudern på bass og Emil Wachenfeldt på piano/orgel.

Link: https://www.tbear.se/

 

Vi gleder oss stort til nok en gang å fylle Båthuset med glade blueselskere!


Vel møtt!